Εσείς έχετε βρει το χαλί που ταιριάζει στην οικία σας;

2925
Γράψου στο Newsletter του Vges.gr και μάθε νέες αφίξεις, συναυλίες, θέατρα και αφιερώματα για την έξοδο σου!
Please wait...

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνει το σπίτι σας ζεστό και φιλόξενο, την διάρκεια του Χειμώνα είναι τα χαλιά. Διακοσμούν τον χώρο και παράλληλα τον ανανεώνουν και τον γεμίζουν.

Ανάλογα με το budget που μπορείτε να διαθέσετε, τις ιδιαίτερες αισθητικές σας προτιμήσεις και την αλλαγή που θέλετε να προσδώσετε στο σπίτι σας, υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία χαλιών που είναι έτοιμα να απλωθούν στους χώρους του σπιτιού σας.

Η Bo Concept συνοψίζει και σας παρουσιάζει τις πιο λειτουργικές προτάσεις σε χαλιά απαράμιλλης αισθητικής που θα ταιριάξουν απόλυτα στις προτιμήσεις σας.

1. Χαλιά Shaggy

Τα Shaggy, έχουν χαρακτηριστεί χαλιά εντυπωσιακού σχεδιασμού, τα οποία διατηρούν μία ζεστή ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι, με το χοντρό και πυκνό τους τρίχωμα. Πρόκειται για χαλιά μηχανής, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε χώρου μέσα στο σπίτι. Τα νήματά τους είναι καλοστρωμένα και διατηρούν τον όγκο τους σε όλο το μήκος και το πλάτος τους. Ανθεκτικά στους λεκέδες με αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Ένας επιτυχημένος συνδυασμός αντοχής, χρηστικότητας και κόστους!

2. Στρογγυλά χαλιά

Μπορεί να καλύπτουν μικρές επιφάνειες, αλλά η αισθητική υπεροχή τους στον χώρο είναι ασύγκριτη. Αν το δάπεδό σας είναι ιδιαίτερο, τότε ένα χαλί το οποίο θα αφήνει ακάλυπτα τα μέρη που δεν κινείστε συχνά, είναι ότι καλύτερο. Συνήθως καλύπτει ένα κεντρικό μέρος του σαλονιού ανάμεσα σε έπιπλα ή μία επιφάνεια κάτω από την τραπεζαρία της κουζίνας ή του σαλονιού. Φροντίστε να επιλέξετε συνετά το χρώμα ή την πολυχρωμία που θα διατηρεί το χαλί. Μία έξυπνη επιλογή που ενισχύει την διακόσμησή του χώρου!

3. Χειροποίητα χαλιά

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην αυθεντικότητα ενός χειροποίητου χαλιού και στα ιδιαίτερα εκφραστικά μοτίβα που το περιβάλλουν. Η σύγχρονη, κλασική αλλά και vintage πολυτέλεια που μπορεί να σας χαρίσει το χειροποίητο δεν παρέχεται εύκολα από κανένα άλλο. Αν το budget το επιτρέπει, τότε θα έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή, ειδικά για τον χώρο του σαλονιού. Ανεξίτηλη υπεροχή που θα μείνει για πολλά χρόνια στο σπίτι σας!

Μοιραστείτε τις ιδέες σας

Βρείτε μία μεγάλη ποικιλία χαλιών, στις διαστάσεις και τις σχεδιαστικές νοοτροπίες που επιθυμείτε, μαζί με τους ειδικούς Concepters του ομίλου…και αλλάξτε το σπίτι σας!