Λευκή Νύχτα στη Σάμο : Το event του καλοκαιριού που μαγνητίζει τα βλέμματα

1474
samos night
Γράψου στο Newsletter του Vges.gr και μάθε νέες αφίξεις, συναυλίες, θέατρα και αφιερώματα για την έξοδο σου!
Please wait...

Πρόκειται ξεκάθαρα για την εκδήλωση του καλοκαιριού στη Σάμο και αν κρίνουμε από τις ενέργεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα από τους ιθύνοντες, θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Το Σάββατο 28 Ιουλίου η Λευκή Νύχτα φωτίζει τη Σάμο!

Το event της Λευκής Νύχτας είναι λίγο πολύ γνώριμο στους κατοίκους της Σάμου, όμως το γεγονός ότι γίνεται για πέμπτη διαδοχική χρονιά, αλλά και ότι οι ετοιμασίες έχουν πάρει… φωτιά, δείχνουν ότι φέτος όλα θα είναι διαφορετικά.

Από νωρίς το βράδυ και μέχρι το πρωί, τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά, με τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες να μπορούν να συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγορές τους με τον περίπατό τους στους ζωντανούς, φωτισμένους και από τις βιτρίνες, δρόμους της Σάμου.

Δείτε το όμορφο βίντεο που ετοίμασαν για τη Λευκή Νύχτα!

Προσφορές από τον εμπορικό σύλλογο, φαγητό, μουσικές εκδηλώσεις και χορευτικοί σύλλογοι θα δώσουν στην πόλη μια λαμπερή εικόνα και στους επισκέπτες και κατοίκους του νησιού μια αξέχαστη βραδιά.

Θα συμμετέχουν:

  • Οι Αθλητικοί σύλλογοι
  • Ο σκακιστικός σύλλογος Σάμου
  • Οι παραγωγοί σαμιώτικων προϊόντων
  • Η φωτογραφική ομάδα Σάμου
  • Το βέσπα club
  • Το motor bike κλαμπ
  • και η ρομποτική ομάδα του σχολείου.

Μπορείτε να συμμετέχετε στην δημιουργία παραδοσιακής γιορτής τηγανίτας και λουκουμάδων, αλλά και να χαρείτε τη συναυλία που θα γίνει στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου.

Κάνετε Like στη σελίδα της Λευκής Νύχτας στο Facebook για να βλέπετε τα πάντα!