Βαρούλκο – Το περίφημο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου

4263
Γράψου στο Newsletter του Vges.gr και μάθε νέες αφίξεις, συναυλίες, θέατρα και αφιερώματα για την έξοδο σου!
Please wait...

Το «Βαρούλκο», που στη μακρόχρονη πορεία του έχει μυήσει γευστικά πελάτες – θαμώνες, που έγιναν φίλοι, αφουγκράζεται τις ανάγκες των αγαπητών επισκεπτών του και είναι πλέον all day κοντά τους.

Το εστιατόριο Βαρούλκο αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις των εκλεκτών γεύσεων και ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου είναι ένας από τους πρώτους που έβαλαν την προσωπική τους σφραγίδα σε αυτό που ονομάζεται «Νέα Ελληνική Κουζίνα», ανανεώνοντας τη δημιουργική μαγειρική στη χώρα μας.
Κατέχει απο τον Φεβρουάριο του 2002 διάκριση ενός αστεριού Michelin για την ελληνική δημιουργική του κουζίνα.
Ως ιδανικός εκφραστής της, έχει δημιουργήσει εμβληματικά πιάτα που αγαπήθηκαν πολύ, όπως η σούπα με το μελάνι σουπιάς, ο μουσακάς θαλασσινών, και φυσικά το καλαμάρι πέστο το οποίο φέτος συνδυάζεται με βραχάκια παρμεζάνας, κονφί τομάτας και αφρό παρμεζάνας.
Από την ταράτσα του Βαρούλκου μπορείτε να χαρείτε την εξαιρετική θέα στην Ακρόπολη και να απογειώσετε τη γευστική σας εμπειρία.
Το Βαρούλκο αποτελεί προορισμό για έναν ακόμα λόγο. Οι φίλοι του το επιλέγουν για τη ζεστή φιλοξενία του Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος σερβίρει μια σειρά από πιάτα διαμορφωμένα για κάθε τραπέζι ξεχωριστά, μεταδίδοντας ταυτόχρονα στα πιάτα αυτά στοιχεία από τη φιλοσοφία και τη γοητευτική προσωπικότητά του.

Διεύθυνση: Aκτή Κουμουνδούρου 52