Το απόλυτο αθλητικό event του Σεπτεμβρίου ακούει στο όνομα Ioannina Lake Run

3710
Γράψου στο Newsletter του Vges.gr και μάθε νέες αφίξεις, συναυλίες, θέατρα και αφιερώματα για την έξοδο σου!
Please wait...

Ολοένα και περισσότεροι εμπιστεύονται το τρέξιμο για την καθημερινή τους γυμναστική. Ολοένα και περισσότερους φαν αποκτά το δρομικό κίνημα με αποτέλεσμα τα αθλητικά event να συγκεντρώνουν τα βλέμματα των δρομέων και όχι μόνο!

Σήμα κατατεθέν των Ιωαννίνων δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την πανέμορφη λίμνη. Την λίμνη την οποία επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες, ενώ για εμάς του ντόπιους είναι ένας ιδανικός προορισμός για μία βόλτα σε αυτή τη μαγευτική πόλη.

Η λίμνη όμως δεν είναι ο μόνος λόγος για να επισκεφτείς τα Ιωάννινα. Υπάρχουν άπειροι λόγοι να μπεις μέσα στο αμάξι ή στο αεροπλάνο και να πας στην όμορφη πόλη της Ηπείρου κι ένας από αυτούς είναι το δρομικό event που θα λάβει μέρος στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου!

Πρόκειται για το Ioannina Lake Run (11ος Γύρος Λίμνης των Ιωαννίνων), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου και θα συγκεντρώσει δρομείς και ανθρώπους που θέλουν να τρέξουν με φόντο τη λίμνη απ’ όλη την Ελλάδα.

Για να κάνετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ!

Όλα τα μάτια, λοιπόν θα είναι στραμμένα σε αυτό το μεγάλο event!

 

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη:

ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΓΙΑ 11Η ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑΣ.

Πέρα φυσικά από τον Γύρο Λίμνης, τον αγώνα σε μια επίπεδη, πανέμορφη διαδρομή 30 χλμ., που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, την ίδια ημέρα πραγματοποιείται και ο αγώνας των 10 χλμ., ενώ μια μέρα νωρίτερα, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα 5 χλμ. με φόντο τη λίμνη και το Κάστρο, τον πρωτότυπο παραλίμνιο δρόμος «Μαμά – Καρότσι» και αγώνα δρόμου 1.000 μ. για ΑμεΑ.

«Ορεκτικό» για το διήμερο των αγωνιστικών δραστηριοτήτων θα αποτελέσει ο αγώνας δρόμου για παιδιά και γονείς «Στους δρόμους του νησιού». Ένας αγώνας συμμετοχής και διασκέδασης, που θα οργανωθεί για τρίτη συνεχή χρονιά στα σοκάκια και στην παραλίμνια διαδρομή του Νησιού, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Όλα αυτά σε μία εβδομάδα γεμάτη όχι μόνο με αθλητικές, αλλά και πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και επιστημονικές εκδηλώσεις, που θα αναπτυχθούν σε όλη την πόλη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών και με την υποστήριξη τοπικών φορέων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.

Τη δυνατότητα να εγγραφούν στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων έχουν πλέον όσοι θέλουν να συμμετέχουν τόσο στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, όσο και στο Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ., στους Αγώνες Δρόμου 10 χλμ. και 5 χλμ., στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-καρότσι» και στον Παραλίμνιο Δρόμο 1000 μ. για ΑμεΑ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο εντός 48 ωρών από την υποβολή της δήλωσης.

Όπως κάθε χρόνο, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές για όσους θέλουν να εγγραφούν είτε βρίσκονται στα Γιάννενα είτε θα ταξιδέψουν στην πόλη τις ημέρες του αγώνα. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν με τους ακόλουθους τρόπους:

Με οnline εγγραφή
Συμπληρώνοντας online τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής στο www.ioanninalakerun.gr/customers/register ολοκληρώνεται αυτομάτως η εγγραφή στον αγώνα.
Η δήλωση για ομαδική αίτηση συμμετοχής γίνεται στο www.ioanninalakerun.gr/customers/register_multiple
Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με e-mail
Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στον αγώνα, αποστέλλοντας την έντυπη δήλωση με email στο: office@ioanninalakerun.gr. Την έντυπη δήλωση μπορείτε να τη βρείτε στο www.ioanninalakerun.gr/pages/participation
Αυτοπροσώπως σε σημεία που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Αντίτιμο Συμμετοχής
Ατομικά
•    Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 20 ευρώ.
•    Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 15 ευρώ.
•    Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 8 ευρώ.
•    Παραλίμνιος Δρόμος 1000 μ. για ΑμεΑ: Δωρεάν.
•    Παραλίμνιος Δρόμος “Μαμά-καρότσι”: Δωρεάν.
Ομαδικά Άνω των 10 ατόμων
•    Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 17 ευρώ.
•    Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 12 ευρώ.
•    Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 6 ευρώ.
Ομαδικά ΕΟΛΣΜΑ-Υ Άνω των 10 ατόμων
•    Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 12 ευρώ.
•    Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 10 ευρώ.