Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου & Γιάννης Ζουγανέλης στο Diogenis Studio

3044
Γράψου στο Newsletter του Vges.gr και μάθε νέες αφίξεις, συναυλίες, θέατρα και αφιερώματα για την έξοδο σου!
Please wait...

Ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανίζεται τον χειμώνα του 2014 – 2015 στο Diogenis Studio μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιάννη Ζουγανέλη σε ένα πρόγραμμα που όλοι ακούγοντας και μόνο τα ονόματα των τριών καλλιτεχνών καταλαβαίνουμε ότι θα έχει έναν διαφορετικό χαρακτήρα από αυτά που έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα και για τους τρεις.

Μετά μάλιστα την πολύ επιτυχημένη αλλαγή και προσαρμογή του χώρου του Diogenis studio, σε μία υψηλών απαιτήσεων μουσική σκηνή προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της μουσικής παράστασης των Πρωτοψάλτη και Αρβανιτάκη την προηγούμενη σαιζόν, η νέα μουσική παράσταση που ετοιμάζεται από τον Αντώνη Ρέμο, την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιάννη Ζουγανέλη μας εξάπτει την φαντασία και την ανυπομονησία για να τους δούμε μαζί στη σκηνή.

remoszouganelis

Άλλωστε ο Αντώνης Ρέμος έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν, και μάλιστα πρόσφατα στην μουσική παράσταση της χρονιάς 2013 – 2014 με την Άννα Βίσση στο Pantheon ότι έχει την δυνατότητα να αντιπροσωπεύει το λαϊκό τραγούδι κρατώντας ψηλά τον πήχη και την ποιότητά του.

Οι δύο τραγουδιστές, Ο Αντώνης Ρέμος και η Μελίνα Ασλανίδου φαίνεται ότι έχουν “δέσει” πια για τα καλά. Η επιτυχημένη συνεργασία τους ξεκίνησε το περσινό καλοκαίρι στο Thalassa People Stage εκπλήσσοντας πολλούς, συνεχίστηκε με την κοινή τους παρουσία ως coaches στο τηλεοπτικό show “the voice”, εκφράστηκε μουσικά με το ντουέτο “Τετάρτη βράδυ” τελικά γέμισε με απανωτά sold out το Stage στη Θεσσαλονίκη.

 

Αντώνης Ρέμος – Μελίνα Ασλανίδου – Γιάννης Ζουγανέλης
“Μοιραία συνάντηση” στο Diogenis Studio
Έναρξη: Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

 

Πηγή: musicity.gr