Δύο πολύ επιτυχημένα μαγαζιά κάνουν την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου Grand Opening και μας περιμένουν να το γιορτάσουμε μαζί τους!
BLiv Mets
To club BLiV, ανοίγει τις πόρτες του την χειμερινή περιόδο με σκοπό να μας γοητέυσει με τη αυθεντική πλήν σικάτη απλότητα του.
Το αγαπημένο μας club πλέον εξελίσεται καθώς το prive μετατρέπεται για να υποδεχθεί τους λάτρεις του φαγήτου με νότες μεσογειακής κουζίνας. Σε μπέζ αποχρώσεις, με vintage και ατμοσφαιρικό design, το ΒLiv ανακαινίστηκε και αυτήν την χρονιά και σας εγγυάται την άψογη εξυπηρέτησή σας και υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς στο κομμάτι της διασκέδασης αλλά και του φαγητού.
Ασφαλώς, η μουσική είναι mainstream. Σταθερό στο πόστο της κονσόλας παραμένει ο Εφραίμ Χαραλαμπίδης που θα βρίσκεται κάθε Σάββατο σε ένα μοναδικό residency που κρατά μέχρι τις πρώτες ακτίνες του ήλιου με θέα την Ακρόπολη.
Διεύθυνση: Αρδηττού & Μάρκου Μουσούρου 1, Μετς
Τηλ: 210-9246777- 6951829301
ΠΗΝΕΛΟΠΗ & ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ (Εx Villa Mercedes)
Η Πηνελόπη μάζεψε τους Μνηστήρες και μεταφέρεται στο Γκάζι στον παλιό χώρο του Villa Mercedes!
15 χρόνια σερί έχει αντέξει η Πηνελόπη τους Μνηστήρες της στο ομώνυμο Μουσικό Μεζεδοπωλείο Πηνελόπη και Μνηστήρες.
Φέτος μεταφέρεται στην καρδιά της πόλης στον Κεραμεικό και πραγματοποιεί ένα νέο βήμα που έρχεται να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.
Ένας από τους πιο ιστορικούς χώρους στην Αθήνα , το παλιό Villa Mercedes , θα φιλοξενεί πλέον το Πηνελόπη και Μνηστήρες
Σε ένα εντυπωσιακό, ζεστό και φιλικό περιβάλλον σας υποδέχεται με την γνωστή συνταγή, την ίδια φιλοσοφία και υπόσχεται να σας χαρίσει αυθεντική διασκέδαση μέχρι το πρωί!
Με τις μεγαλύτερες Ελληνικές επιτυχίες να ηχούν στο Πηνελόπη & Μνηστήρες και την φοβερή ορχήστρα του και το Θανάση Γλυνό να ανεβάζει το κέφι στα ουράνια, δημιουργεί μια ασυναγώνιστη ατμόσφαιρα που θα αποτελέσει το ομορφότερο σημείο συνάντησης της χειμερινής σεζόν.
Διεύθυνση: Ανδρονίκου 4 & Τζαφέρη
Τηλ: 210.342.2886