Νταλάρας, Βιτάλη και Γλυκερία στην «Ιερά Οδό»

2750
Γράψου στο Newsletter του Vges.gr και μάθε νέες αφίξεις, συναυλίες, θέατρα και αφιερώματα για την έξοδο σου!
Please wait...

Μπορεί οι συζητήσεις για τη χειμερινή συνεργασία της Νατάσας Θεοδωρίδου με την Πέγκυ Ζήνα και την Καίτη Γαρμπή, που θα φιλοξενούσε η σκηνή της Ιεράς Οδού, να μην να μην οδήγησαν σε κάποια οριστική συμφωνία, όμως οι υπεύθυνοι του μαγαζιού δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.

Οι 3 τραγουδίστριες αντικαταστάθηκαν από 3 καλλιτέχνες εξίσου καταξιωμένους τον χώρο τους, το έντεχνο τραγούδι, τον Γιώργο Νταλάρα, την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία.Οι εμφανίσεις τους αναμένεται να ξεκινήσουν στις 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Με ιστορία που μετρά χρόνια στο ελληνικό έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, οι 3 καλλιτέχνες μας κάνουν να ανυπομονούμε για την πρεμιέρα τους, αφού είναι από τους ερμηνευτές εκείνους, που μας προσφέρουν εγγυημένη διασκέδαση με γνήσια λαϊκά ακούσματα. Η ακριβής ημερομηνία της έναρξης του σχήματος δεν έχει ακόμα οριστεί, όμως το σίγουρο είναι πως θα πραγματοποιηθεί μετά τον Δεκέμβρη, αφού ο Γιώργος Νταλάρας μέχρι τότε θα βρίσκεται στην Ευρώπη, παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του, «Ρεμπέτικο unplugged».

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που το νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός» θα φιλοξενήσει πιο έντεχνους καλλιτέχνες, αφού τον περσινό χειμώνα τραγουδούσε εκεί για ακόμα μια φορά η Ελένη Βιτάλη, με τον Σταύρο Ξαρχάκο, στα πλαίσια του αφιερώματος που έκαναν στον Βασίλη Τσιτσάνη. Ο Γιώργος Νταλάρας εμφανίστηκε για τρεις συνεχόμενες χρονιές, σε συνεργασία με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως ο Μάριος Φραγκούλης, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Γιάννης Βαρδής και οι Πυξ- Λαξ.
Ιερά Οδός 2014-2015

ντα2

Το νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός είναι ένα από τα ομορφότερα, γνωστότερα και καλύτερα μπουζούκια, τα οποία κοσμούν την πόλη μας από το 1996. Βρίσκεται στην περιοχή του Γκάζι και συγκεκριμένα στην Ιερά Οδός 18-20, δίπλα ακριβώς από το Vox. Είναι ένα κέντρο με ένδοξο παρελθόν, καθώς έχει φιλοξενήσει ιερά τέρατα της μουσικής βιομηχανίας και μερικούς από τους καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών. Η χωρητικότητα του είναι μεγάλη, αλλά αυτό δεν το εμποδίζει να είναι συνεχώς γεμάτο από κόσμο που καταφθάνει για να παρακολουθήσει τα σπουδαία σχήματα που έχουν εμφανιστεί εκεί κατά καιρούς. Από την έναρξη της λειτουργίας του, στην Ιερά Οδός πρωταγωνιστούσε για τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιώργος Νταλάρας και στο πλευρό του στάθηκαν αξιόλογοι καλλιτέχνες, όπως η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Μάριος Φραγκούλης, ο Γιάννης Βαρδής και το συγκρότημα ΠΥΞ ΛΑΞ.

Στην συνέχεια, το ύφος του νυχτερινού κέντρου έγινε πιο λαϊκό και μεσουράνησε ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής για πολλά χρόνια. Εκείνη την εποχή, πέρασαν από την πίστα της Ιερά Οδού και οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιάννης Πάριος, Καίτη Γαρμπή, Δημήτρης Μητροπάνος, Δημήτρης Μπάσης, Πέγκυ Ζήνα και Έλενα Παπαρίζου σε σχήματα που τράνταξαν συθέμελα ολόκληρη την Αθήνα. Η περυσινή σεζόν ξεκίνησε με το σχήμα Γονίδης – Κοκκίνου, το οποίο δεν άντεξε πάνω από μια εβδομάδα και από της αρχές του 2014 την σκυτάλη πήραν η Ελένη Βιτάλη και ο Σταύρος Ξαρχάκος σε ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη. Τον χειμώνα 2014-2015, το νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός κάνει και πάλι την έκπληξη, καθώς Γιώργος Νταλάρας και Ελένη Βιτάλη θα μοιραστούν την πίστα του μαγαζιού.