Επιλέγοντας τα καλύτερα κρεβάτια

3641
Γράψου στο Newsletter του Vges.gr και μάθε νέες αφίξεις, συναυλίες, θέατρα και αφιερώματα για την έξοδο σου!
Please wait...

Ο ποιοτικός ύπνος είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία που συμβάλλουν στην ξεκούρασή σας, προάγοντας παράλληλα την ευεξία και την ευδιαθεσία σας. Τον ενεργότερο ρόλο σε αυτό, παίζει το κρεβάτι και το στρώμα που θα επιλέξετε για το υπνοδωμάτιό σας.

Το ένα τρίτο ολόκληρης της ζωής σας δαπανάται σε αυτό το έπιπλο, επομένως πρέπει να σκεφτείτε σοφότερα, ως προς την αγορά του κρεβατιού σας.
Ποια είναι τα βασικά στοιχεία που πρέπει να εστιάσετε; Τι πρέπει να κάνετε για να φροντίζετε το κρεβάτι σας; Ποια στοιχεία είναι αυτά που αναδεικνύουν ένα ποιοτικό κρεβάτι;
Χρειάζομαι καινούργιο κρεβάτι!

Διαπίστωση που έρχεται εύκολα, όταν ξυπνάτε συνεχόμενα πρωινά με πόνο στον αυχένα ή στην πλάτη. Στην ιδέα αγοράς ενός κρεβατιού, οι περισσότεροι στρέφουν την προσοχή τους στο στρώμα, και δεν ελέγχουν τον σκελετό του κρεβατιού που πρόκειται να αγοράσουν. Όντως το στρώμα είναι το κλειδί για ένα καλό κρεβάτι, αλλά το σημείο που θα εγκατασταθεί πρέπει να είναι κατασκευασμένο, πληρώντας κάποιες προϋποθέσεις.
Υπάρχουν διάφοροι τύποι σκελετού στήριξης που εγγυώνται μία γερή κατασκευή. Πως φανερώνεται μία καλή κατασκευή όμως;
1. Όσο περισσότερα είναι τα ελατήρια, τόσο πιο σταθερή και γερή είναι και η βάση του κρεβατιού
2. Όσο περισσότερες είναι οι σανίδες του κρεβατιού, τόσο το καλύτερο για την στήριξη του στρώματος. Έτσι, αναστέλλονται οι κραδασμοί και το τρίξιμο.
Πώς να επιλέξω το κατάλληλο κρεβάτι;
Έχετε από πριν καθορισμένο στο μυαλό σας, τι είδους κρεβάτι θέλετε για τον χώρο σας, σε τι μέγεθος και από τι υλικό. Αποκλείοντας τις άλλες κατηγορίες, μπορείτε να ερευνήσετε καλύτερα τι κινείται στην αγορά. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε το κρεβάτι και να το ελέγξετε στα σημεία που θεωρείτε εσείς απαραίτητο.
Γιατί να προτιμήσετε τα κρεβάτια ΒoConcept ; Οι ειδικοί τους καταστήματος, σας απεικονίζουν ψηφιακά όλα τα μέρη του κρεβατιού που έχετε επιλέξει, δίνοντάς σας συμβουλές ως προς την σωστή φροντίδα του. Αν ο χώρος σας είναι περιορισμένος, έχετε την δυνατότητα να προμηθευτείτε πτυσσόμενο κρεβάτι με την ίδια ποιότητα και εγγύηση!
Extra tips:
• Ανά εξάμηνο, αλλάξτε την μεριά που κοιμάστε
• Όταν σηκώνεστε το πρωί, αφήνετε ξεσκέπαστο για μισή ώρα το κρεβάτι σας, για να αερίζεται
• Σκουπίζετε συχνά με ηλεκτρική σκούπα, τόσο την βάση όσο και στο στρώμα, προκειμένου να αφαιρείτε την σκόνη από τα πιο δύσκολα μέρη

Ευχαριστούμε θερμά την ΒοConcept  για τις πολύτιμες συμβουλές της!