Ελαίας γη – Ένα γευστικό ταξίδι που παραμένει στο χρόνο

2789
Γράψου στο Newsletter του Vges.gr και μάθε νέες αφίξεις, συναυλίες, θέατρα και αφιερώματα για την έξοδο σου!
Please wait...

Ελαίας γη… είναι όμως και ο τίτλος μιας ιστορίας ελληνικής, ενός μύθου αληθινού και «αιωνόβιου», που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, της κουλτούρας και… της κουζίνας του.

Στο Ελαίας γη, τα πάντα είναι μαγειρεμένα μόνο με ελαιόλαδο. Έξτρα Παρθένο ελαιόλαδο, που προστίθεται προς το τέλος για να σου προσφέροει όλη την αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας όπου αναμφισβήτητα πρωταγωνιστεί το χρυσοπράσινο απόσταγμα της τιμημένης ελιάς.

Στο γνωστό χώρο στη Πολιτεία που ατενίζει την πόλη από ψηλά, η ζεστή ατμόσφαιρα με ζεστούς χρωματισμούς και η θέα θα σε καταπλήξει!

Για να φτάσει κάνεις στο «ελαίας γη» θα πρέπει πρώτα να περάσει από το κελάρι, μέσα από ένα δαιδαλώδη διάδρομο με αραδιασμένα κρασιά, μια ατμοσφαιρική διαδρομή στα μονοπάτια του κρασιού, όπου στο τέρμα της διαδρομής θα σας κεράσουμε τσίπουρο και μαστίχα Χίου.

Ανεβαίνοντας, θα συναντήσει κανείς το παλιό μανάβικο, ράφια με παραδοσιακά αντικείμενα, βάζα με γλυκά του κουταλιού και μπουκάλια με αρωματισμένο ελαιόλαδο να δίνουν μια σκηνογραφική διάθεση στη διακόσμηση.

Δεξαμενής & Ολυμπιονικών 4
Πολιτεία – Κηφισιά