Αίθουσες δεξιώσεων στο κέντρο της Αθήνας που ξεχωρίζουν

6361
Γράψου στο Newsletter του Vges.gr και μάθε νέες αφίξεις, συναυλίες, θέατρα και αφιερώματα για την έξοδο σου!
Please wait...

Είτε είμαστε καλεσμένοι είτε θέλουμε να πραγματοποιήσουμε εμείς μία εκδήλωση γάμου, βάπτισης, γενεθλίων, είναι μία απολαυστική διαδικασία να ψάχνουμε για την καλύτερη πρόταση, η οποία θα καλύψει όλες μας τις ανάγκες και θα δώσει ευχαρίστηση στους καλεσμένους μας.

 

Οι αίθουσες δεξιώσεων που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και εκπληρώνουν κάθε στιλ και γούστο είναι:
max_935x600_51e9b9ed108fdd456815e20c138d97aa

Ακριβώς κάτω από την Ακρόπολη σε ένα ειδυλλιακό τοπίο που μπορεί να τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό. Οργανώστε την δεξίωσή σας σε ένα τέτοιο μέρος και θα κλέψετε σίγουρα τις εντυπώσεις. Ιδανική πρόταση για δεξιώσεις γάμου ή εορτασμού μίας επιτυχίας.
P4040066

Μπορεί αυτό το κτήριο να μην μοιάζει και πολύ με αίθουσα δεξιώσεων, παρόλα αυτά είναι το οίκημα της Πηνελόπης Δέλτα, της πεζογράφου που διατηρεί έντονα σημάδια της ιστορίας μας και δίδεται στο κοινό για εκδηλώσεις παντός ενδιαφέροντος. Διατηρεί μία από τις καλύτερες αίθουσες δεξιώσεων στο κέντρο της Αθήνας.

menu-single12

Μπορεί να είναι η τελευταία μας πρόταση αλλά οι αίθουσες εκδηλώσεων Αμαδρυάδες είναι η καλύτερη και αυτή που θα σας ανταμείψει με όλα τα χαρακτηριστικά. Από ένα καλό φαγητό μέχρι ένα καλό ποτό που θα απολαμβάνεται με τους καλεσμένους σας σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, λίγο έξω από την πρωτεύουσα. Ιδανικός χώρος για όλες τις δεξιώσεις που θέλετε να παραθέσετε και να αφήσετε εντυπωσιασμένο το κοινό σας.

Διατηρούν ιδανική εξωτερική αίθουσα με φυτά και ένα σκηνικό που έχει βγει από παραμύθι και μπορεί να φιλοξενήσει έναν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων.
Πληροφορηθείτε κατάλληλα από όλες τις απαραίτητες πηγές που μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες και να δείτε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα καθορίσουν την επιλογή σας. Μπορεί να είναι μία βραδιά μόνο, η διάρκεια της εκδήλωσής σας αλλά παρόλα αυτά πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Επιλέξτε το κατάλληλο φαγητό και όλα όσα χρειάζονται για να περάσετε και εσείς και οι γύρω σας όμορφα.