Φωταέριο 2016-17 Θεοδωρίδου Μενιδιάτης

1718
Γράψου στο Newsletter του Vges.gr και μάθε νέες αφίξεις, συναυλίες, θέατρα και αφιερώματα για την έξοδο σου!
Please wait...

Το Φωταέριο παρότι διανύει την τέταρτη χρονιά του στα νυχτερινά δεδομένα, έχει καταξιωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα hotspots της Αθήνας, και έχει κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις του κοινού της πόλης. Βρίσκεται εκεί που χτυπάει καλύτερα η καρδιά της διασκέδασης, στο Γκάζι, και πιο συγκεκριμένα στην Πειραιώς 100, και έχει φιλοξενήσει στην σκηνή του τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Όσον αφορά την Νατάσα Θεοδωρίδου, αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες και πιο αγαπητές ερμηνεύτριες της χώρας, αφού μέσα από τα τραγούδια της, έχει αγγίξει τις καρδιές όλων, και έχει φτάσει όλα τα συναισθήματα στο απόγειο τους. Διαθέτει μια τεράστια εμπειρία στα μουσικά δρώμενα, λόγω των εξαιρετικά επιτυχημένων συνεργασιών της που διακρίνονται πάντα από την υψηλή ποιότητα του προγράμματος, όπως και μέσω των αναρίθμητων κομματιών που έχει ερμηνεύσει και την έχουν θέσει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου. Από πολύ μικρή ηλικία ξεκινάει την καριέρα της, σε πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ ο πρώτος της δίσκος, γίνεται πλατινένιος σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης έχει γίνει μόνιμος στα νυχτερινά στέκια της Αθήνας και μετά την καλοκαιρινή του επιτυχία με το Γιάννη Πλούταρχο, κάνει το μεγάλο βήμα να συνεργαστεί με την κορυφαία Νατάσα Θεοδωρίδου! Ο γνωστός τραγουδιστής που η καριέρα του βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και στο Ποσειδώνιο κάθε βράδυ το λουλούδια σχημάτιζαν βουνά, έχει καταφέρει κάθε τραγούδι του να γίνεται μια νέα επιτυχία. Ο Χρήστος Μενιδιάτης έχοντας συνεχή παρουσία στην νυχτερινή Αθήνα τα τελευταία χρόνια, κάνοντας εμφανίσεις σε αρκετές πίστες όπως το Gotham, το Frangelico, το Vox, το Ποσειδώνιο δοκιμάζει πλέον τις δυνάμεις του σε ένα από τους ναούς της διασκέδασης!

Το σχήμα θα συμπληρώνεται από άλλους νεαρούς καλλιτέχνες, που με τη φρεσκάδα τους και την παρουσία τους θα ομορφαίνουν τα βράδια στο Φωταέριο.

 

Κανονική Τιμή

Παρασκευή – Σάββατο: 150€ / 4 άτομα

 

Φοιτητική Τιμή

Παρασκευή – Σάββατο: 130€ / 6 άτομα

 

Για κρατήσεις καλέστε στο 694.58.78.789 ή συμπληρώστε τη φόρμα και σύντομα ένας συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας.