Πρόταση Εξόδου της Εβδομάδας : Σαρακοστή στο Ψαράκια και Θαλασσινά

7950
Γράψου στο Newsletter του Vges.gr και μάθε νέες αφίξεις, συναυλίες, θέατρα και αφιερώματα για την έξοδο σου!
Please wait...

Ο ιδανικός προορισμός για τη Σαρακοστή!

Η φράση λίγο, κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου αποκτά κυριολεκτική έννοια στο Ψαράκια και Θαλασσινά, καθώς σε 3 υπέροχα τοπία θα βρεις το επιτυχημένο brand εστιατορίων “Ψαράκια & Θαλασσινά” με υπέροχους Θαλασσινούς μεζέδες, ψάρια, ούζο και τσίπουρο σε πολύ φιλικές τιμές και χορταστικές μερίδες.

Ψαράκια και Θαλασσινά στη Βάρκιζα
Ψαράκια και Θαλασσινά στη Βάρκιζα

Ο κόσμος τόσο των νοτίων προαστίων (στη Βάρκιζα) όσο και των βορείων (στην Κηφισιά και στο Χαλάνδρι) γίνεται φανατικός με το φαγητό στο “Ψαράκια & Θαλασσινά” γιατί δεν είναι επαγγελματικό, αλλά ακριβώς αυτό που φτιάχνεται σε μια ψαροταβέρνα ενός νησιού άγονης γραμμής το οποίο έχει ολόφρεσκο ψάρι , με πολύ καλό ψήστη και σε πολύ καλή τιμή.

Ψαράκια και Θαλασσινά στην Κηφισιά
Ψαράκια και Θαλασσινά στην Κηφισιά

Καμία έκπτωση στη γεύση, με ψαρομεζέδες και πιάτα μεσογειακής κουζίνας όπου συνδυάζεται η άριστη διασκέδαση και απόλαυση, καθώς το service και το προσωπικό είναι ιδιαίτερα ευγενές και γρήγορο.

Ψαράκια και Θαλασσινά στο Χαλάνδρι
Ψαράκια και Θαλασσινά στο Χαλάνδρι

Το όμορφο και “δοκιμασμένο” εστιατόριο “Ψαράκια & Θαλασσινά”, , είναι ένας κομψός χώρος που δίνει έμφαση στα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και στις ποιοτικές ελληνικές πρώτες ύλες με ονομασία προέλευσης.

Ψαράκια και Θαλασσινα … θα το βρεις σε Χαλάνδρι , Κηφισιά και Βάρκιζα
www.psarakiakaithalassina.gr

Χαλάνδρι : Κώστα Βάρναλη 5
Κηφισιά : Λεωφόρος Ιλισίων 27
Βάρκιζα : Λεωφόρος Ποσειδώνος 14