Μπες & Πιες… το παραδοσιακο μεζεδοπωλειο που κλεβει τις εντυπωσεις!

5715
Γράψου στο Newsletter του Vges.gr και μάθε νέες αφίξεις, συναυλίες, θέατρα και αφιερώματα για την έξοδο σου!
Please wait...
Ένα καινούριο μαγαζί στον Βοτανικό που μας έχει ενθουσιάσει… Και μας έχει ενθουσιάσει σε όλους τους τομείς!
Φαγητό, κρασί, μουσική, ατμόσφαιρα, τιμές… Αλλά ας τα πάρουμε ένα-ένα! Μπαίνοντας στο «Μπες και Πιες», νιώθεις αμέσως την παρεΐστικη ατμόσφαιρα και ξέρεις ότι θα περάσεις καλά… Και κάθεσαι στο τραπέζι σου και ρίχνεις μια ματιά στον κατάλογο… και τότε είναι που συνειδητοποιείς ότι θα δυσκολευτείς να επιλέξεις!
Η ποικιλία που σου παρέχει το μαγαζί, δεν υπάρχει! Ορεκτικά, μεζεδάκια, της ώρας, μαγειρευτά, ακόμα και θαλασσινά, που -όπως και να το κάνουμε- δεν βρίσκεις εύκολα!
Tip: Δοκίμασε το Πουγκί Μπες & Πιες, δεν θα χάσεις! Αλλά και το Μπυράτο, που μαθαίνουμε ότι κλέβει καρδιές!
Αν καταφέρεις και διαλέξεις, όταν η παραγγελία σου έρθει, θα ενθουσιαστείς. Πρώτον με την ποιότητα και δεύτερον με την ποσότητα. Οι γεύσεις είναι μοναδικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Όσο για το χύμα κρασί, δεν θα έχεις σταματημό! Το λέει άλλωστε και το όνομα του μαγαζιού!
Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την LIVE μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο, σου εξασφαλίζουν ένα υπέροχο βράδυ. Ακόμα κι όταν έρθει η ώρα να πληρώσεις, θα καταλάβεις ότι οι τιμές είναι άκρως φιλικές, κι ότι τα χρήματα που θα δώσεις, άξιζαν μέχρι και το τελευταίο cent!
Μπες και Πιες, λοιπόν, και ξαναμπές και ξαναπιές! Θα το λατρέψεις!
Διεύθυνση: Αιγάλεω 35, Βοτανικός
Τηλ. Κρατήσεων: 21 0342 2363
Βρες το στο Facebook: Μπες & Πιες