Μουσικές διαδρομές – Το αγαπημένο στέκι για καλή ελληνική λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική

3431
Γράψου στο Newsletter του Vges.gr και μάθε νέες αφίξεις, συναυλίες, θέατρα και αφιερώματα για την έξοδο σου!
Please wait...

Οι ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ συνεχίζοντας με αμείωτη αγάπη να προωθούν το ταλέντο και τη δουλειά των καλλιτεχνών με ποιότητα και συνέπεια στην καλή ελληνική λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική.

Στο πάλκο των Διαδρομών ανεβαίνει, ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ που δημιουργεί και επιμελείται ένα πρόγραμμα με επιλογές από σπουδαία ελληνικά τραγούδια, που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει και αγαπήσει, αλλά και από τραγούδια διαμάντια που ο ίδιος δημιούργησε και χάρισε στο κοινό του.

Συνοδοιπόρος του ταλαντούχου συνθέτη, στο όμορφο αυτό μουσικό ταξίδι που θα λάβει χώρα το φετινό χειμώνα στις ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, η ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, μια απ’τις σπουδαιότερες λαικές φωνές, γεμάτη χρώμα και εκφραστικότητα καταξιωμένη στον χώρο του έντεχνου και λαικού μέσα από τις δισκογραφικές και επί σκηνής συνεργασίες της με τους σπουδαιότερους Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές, που συνεχίζει επιλεκτικά και με σταθερά βήματα την πορεία της στο ελληνικό μουσικό στερέωμα.

Συνθέτουν λοιπόν οι δύο τους τον καμβά ενός προγράμματος οικείου και ταυτόχρονα νοσταλγικού, δυναμικού όσο και ονειρικού, εξωστρεφούς και διασκεδαστικού όσο και συγκινητικού. Αποδεικνύοντας πως το καλό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι διακατέχει σπουδαία ρόλο και θέση στην διασκέδαση και την κουλτούρα του ελληνικού κοινού.

Συνταξιδιώτες στο ταξίδι τους αυτό η ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΑΡΓΙΟΛΑ, μια φωνή που ξεχωρίζει για την μεστότητα και παράλληλα την απλότητα και τη χροιά της, αλλά και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του εντυπωσιάζει τόσο με τη δεξιοτεχνία του στο μπουζούκι αλλά και τις φωνητικές του ικανότητες, που τον κάνουν να αποτελεί ένα από τα βασικά πρόσωπα του προγράμματος.

Τον Βαγγέλη Κορακάκη, την Σοφία Παπάζογλου, την Ανατολή Μαργιόλα και τον Βασίλη Κορακάκη πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι μουσικοί: Τάσος Αθανασιάς (ακορντεόν), Νίκος Γύρας (κοντραμπάσο), Γιώργος Φουντούκος (κιθάρα) και Στράτος Σαμιώτης (κρουστά – τύμπανα).

Ώρα έναρξης προγράμματος: 23:00 μ.μ.

Ώρα έναρξης προγράμματος: 23:00 μ.μ.

Πατησίων 208 & Καλλιφρονά

Τηλ. κρατήσεων: 210 8676155 – 210 8674001 – 6972023413