Κέντρο Αθηνών Πάολα | Ρουβάς | Τάμτα 2016-17

1728
Γράψου στο Newsletter του Vges.gr και μάθε νέες αφίξεις, συναυλίες, θέατρα και αφιερώματα για την έξοδο σου!
Please wait...

Σάκης Ρουβάς, Πάολα και Τάμτα υπόσχονται «μαγικές» βραδιές στο Κέντρο Αθηνών. Ένα μαγαζί σταθμός στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας έρχεται για ακόμα «εκρηκτικό» χειμώνα.

Το Κέντρο Αθηνών, συγκαταλέγεται επάξια στα πιο γνωστά και αγαπητά νυχτερινά μαγαζιά της πόλης. Μέσα σε όλα τα χρόνια της λειτουργίας του, έχει φιλοξενήσει την αφρόκρεμα της εγχώριας ελληνικής μουσικής σκηνής, και μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικές συνεργασίες και προγράμματα πρότυπα για τα δεδομένα της χώρας μας, περιστοιχισμένα από special surprises.

Όταν αναφερόμαστε σε ένα μαγαζί με τις προδιαγραφές του Κέντρου Αθηνών, όπου οι έννοιες αίγλη και elegance είναι ταυτόσημες με αυτό, ο όρος της νυχτερινής πίστας εξελίσσεται και μετουσιώνεται σε μία μοναδική μουσική σκηνή, που χρίζεται το απόλυτο must για τον περασμένο χειμώνα. Εκτός από τις εμφανίσεις πολύ διάσημων καλλιτεχνών στο stage του, το Κέντρο Αθηνών, έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σημαντικές εκδηλώσεις, αφού πληροί όλα τα χαρακτηριστικά μέσω της δομής, της χωρητικότητας και των διαρρύθμισης του, να υποστηρίξει τέτοιου είδους events

Την σεζόν 2016-2017, Σάκης Ρουβάς, Πάολα και Κέντρο Αθηνών, έρχονται δυναμικά, για να απογειώσουν όλες τις αισθήσεις μας, και να φτάσουν το κέφι και την διασκέδαση στο κόκκινο. Άλλωστε, το συγκεκριμένο μαγαζί, αποτελεί πλέον ένα σταθερό και εξαιρετικά επιτυχημένο στέκι της πόλης, και η χημεία του με Σάκη Ρουβά και Πάολα, θα δώσει μία πρωτόγνωρη λάμψη στα βράδια μας, θα τοποθετήσει την πυξίδα της διασκέδασης να δείχνει για ακόμα μια φορά την οδό Πειραιώς 142, στο Γκάζι.

 

Κανονική Τιμή:

Παρασκευή – Σάββατο: 170€ / 4 άτομα

 

Φοιτητική Τιμή:

Παρασκευή: 140€ / 6 άτομα

 

Για κρατήσεις καλέστε στο 694.58.78.789 ή συμπληρώστε τη φόρμα και σύντομα ένας συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας.