Αγόρασε παπούτσια σε άστεγο και αυτός δάκρυσε – Πολλά μπράβο στο παλικάρι

2220
Γράψου στο Newsletter του Vges.gr και μάθε νέες αφίξεις, συναυλίες, θέατρα και αφιερώματα για την έξοδο σου!
Please wait...

Ο Ηρακλής Πνευματικάκης βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να κάνει σέρβις στην φωτογραφική του μηχανή. Τελειώνοντας και ενώ ετοιμάζεται να φύγει, βρίσκεται μπροστά σε μια σκηνή συναισθηματικά φορτισμένη που τον έκανε να σηκώσει αστραπιαία την κάμερα και να τραβήξει τέσσερις φωτογραφίες. Γύρισε σπίτι του και μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισε να τις ανεβάσει στο προσωπικό του προφίλ. Μέσα σε λίγες ώρες είχε χιλιάδες κοινοποιήσεις και ακόμη περισσότερα μηνύματα.

“Το μόνο που σκέφτηκα ήταν πως είχα δει και είχα στην κάμερά μου κάτι που με συγκίνησε. Αν αυτό μπορούσε να κάνει έστω και έναν ακόμη να νιώσει το ίδιο, τότε είναι καλό. Δεν είχα καμιά διάθεση για δημοσιότητα. Δεν είμαι επαγγελματίας φωτογράφος και δεν ζήτησα αμοιβή από κανέναν για τις φωτογραφίες αυτές. Είδα μια από αυτές τις στιγμές που όλοι μας έχουμε δει σε διάφορα sites του εξωτερικού και την είχα μπροστά μου. Κάποιοι μπορούν να πουν πως ήταν στημένο. Έχω ακούσει διάφορα από χθες, αλλά εγώ προτιμώ να σταθώ στους άλλους που θα δουν τις φωτογραφίες και θα συγκινηθούν. Ο νεαρός αυτός πλησίασε τον άστεγο και χωρίς φανφάρες και επίδειξη του έδωσε τα παπούτσια.

Κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα και σίγουρα δεν με κατάλαβαν πως τους τράβηξα.”    *Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε παραχωρήθηκαν από τον Ηρακλή Πνευματικακάκη

Πηγή : Lifo