Το opening του Lohan club στην Αθήνα – Η Λίντσεϊ διασκεδάζει και ετοιμάζει νέες μπίζνες | vges.gr

Το opening του Lohan club στην Αθήνα – Η Λίντσεϊ διασκεδάζει και ετοιμάζει νέες μπίζνες

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις τα σημαντικότερα άρθρα την Έξοδο - Νέες Αφίξεις - Events σε μαγαζιά και Διαγωνισμόύς

Please wait...

Το «Lohan Nightclub» άνοιξε τελικά χθες  τις πύλες του στην Ιερά Οδό και όπως αναμενόταν, η διάσημη συνιδιοκτήτριά του ήταν εκεί.

Η Λίντσεϊ Λόχαν εμφανίστηκε νωρίς το βράδυ στο κλαμπ και πέρασε όλη τη νύχτα διασκεδάζοντας μαζί με παρέα και τον Ντένη Παπαγεωργίου, τον έτερο ιδιοκτήτη του Lohan, τον οποίο οι φήμες θέλουν αν είναι και σύντροφός της. Ωστόσο η ηθοποιός διαψεύδει από χθες συνεχώς πως η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματική. Χθες το βράδυ, μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε για ακόμη μια φορά πως είναι απλά ο συνεταίρος της.

Mίλησε επίσης και για τους πρόσφυγες και αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Τουρκία ενώ παράλληλα τόνισε το πόσο φιλόξενοι ήταν οι Έλληνες στην υποδοχή Σύρων προσφύγων.

Το Lohan ήταν γεμάτο κόσμο και κάποια στιγμή η ηθοποιός ανέβηκε στα decks για να παίξει και η ίδια μουσική και να καλωσορίσει από το μικρόφωνο τους Αθηναίους.

Σύμφωνα πάντως με το ΤΜΖ το Lohan στην Αθηνά είναι μόνο η αρχή καθώς η ηθοποιός και ο νέος της συνεργάτης σκοπεύουν να ανοίξουν κλαμπ στην Κωνσταντινούπολη, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη ενώ στα σχέδια τους είναι και αλυσίδα spa.

Πηγή: lifo.gr

Author: admin

Login

Lost your password?